Sota els cingles de Bertí el Vallès obre les ales, els núvols s'hi posen i... no se'n saben avenir!

Novetats

29/06/2023

Diverses incidències en el servei ferroviari i d'autobús

Tren, Sant Martí de Centelles (Osona, Catalunya)
El tram dels Cingles de Bertí és un dels més bonics i espectaculars de la línia ferroviària de Barcelona a Puigcerdà i la Tor de Querol però, alhora, és un dels més subjectes a incidències per diferents circumstàncies.

Ahir, a les 11:57 del matí, l'Administrador d'Infraestructures Ferroviàries informava d'una esllavissada en aquest tram, concretament entre les estacions de Figaró i de Sant Martí de Centelles.

Sortosament, l'esllavissada no ha ocasionat més problemàtiques que els conseqüents endarreriments pel fet d'haver d'interrompre la circulació de trens.

Gairebé una hora més tard, el mateix agent informava que la incidència estava resolta.


Per altra banda, el dia anterior, a Riells del Fai, hi va haver una incidència amb el servei d'autobús de la línia exprés de Barcelona a Riells del Fai, la codificada com a e7.

L'autobús es va passar de la parada de Riells del Fai i es va dirigir cap a la Vall Blanca, on la carretera és extremadament estreta i un autobús no hi passa.

Afortunadament, la situació es va quedar en una anècdota i no es van produir ni danys personals ni més danys materials que els que poguessin patir els baixos del vehicle, que va haver de ser retirat amb una grua.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris d'aquesta pàgina són moderats. Abans de visualitzar-se haurà de ser aprovat pel propietari del blog, pel que pot passar un cert temps abans no sigui publicat.

Post Top Ad

Your Ad Spot