Sota els cingles de Bertí el Vallès obre les ales, els núvols s'hi posen i... no se'n saben avenir!

Novetats

06/04/2009

Arribar als Cingles amb tren

Viaducte de Sant Jordi, Figaró (el Vallès Oriental, Catalunya)
Només es pot agafar la línia R3 de Rodalies de Barcelona. Les parades que ens deixen ben a prop d'aquests paratges són La Garriga, el Figaró, Sant Martí de Centelles (Aiguafreda) i Centelles. Els trens amb destinació Vic s'aturen a totes aquestes estacions, mentre que alguns regionals amb destinació Ripoll i Ribes de Fresser també s'hi aturen. Els regionals amb destinació Puigcerdà o la Tour de Carol només s'aturen a l'estació de La Garriga. És una de les línies més espectaculars de Catalunya paisatgísticament parlant, sobretot a partir de La Garriga en sentit Puigcerdà. El fet de ser de via única a partir de Montcada Bifurcació en limita molt els serveis. Podeu consultar-ne els horaris aquí.

Les estacions de Granollers-Canovelles, a la mateixa línia R3, o a Granollers Centre (si anem per la línia R2 de Rodalies, aquí els horaris), tot i ser ja un xic llunyanes, ens poden ser útils si llavors les combinem amb l'autobús.

De l'estació de la Garriga podem acostar-nos als Cingles seguint el PR®C-33 o també fent-ho pel sector dels Tremolencs o, fins i tot, dirigint-nos a Montmany. De la del Figaró hi ha les opcions de la carretera de Montmany i del Sot del Bac, per on passa el ja esmentat PR®C-33, mentre que des de la de Sant Martí de Centelles podem pujar pel grau de les Avellanedes, havent passat Valldeneu, o pels diversos graus que pugen al Pla de la Garga. La de Centelles és la que ens deixa més a prop del sector septentrional de la cinglera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris d'aquesta pàgina són moderats. Abans de visualitzar-se haurà de ser aprovat pel propietari del blog, pel que pot passar un cert temps abans no sigui publicat.

Post Top Ad

Your Ad Spot