Sota els cingles de Bertí el Vallès obre les ales, els núvols s'hi posen i... no se'n saben avenir!

Novetats

25/07/2023

Mitma anuncia la licitació per 665.500 euros de l'estudi informatiu per duplicar la via del tram La Garriga-Centelles

Pas a nivell al Sot de la Guillota, Tagamanent (el Vallès Oriental, Catalunya)
El Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana (Mitma), segons publica a 17 de juliol de 2023 la Plataforma de Contractació de l'Estat i properament ho farà el Diari Oficial de la Unió Europea, ha anunciat la propera licitació del contracte de serveis per a la redacció de l'estudi informatiu de la duplicació del tram La Garriga-Centelles, sobre la qual circula la R3 de Rodalies.

L'estudi compta amb un pressupost de licitació de 665.500 euros (IVA inclòs), un termini d'execució de 30 mesos i té com a objecte principal l'anàlisi i el disseny de la duplicació de la via en el tram esmentat, així com de possibles variants del traçat.

L'abast de l'estudi informatiu que es redactarà serà el que servirà de base als processos d'informació pública i d'audiència a les administracions (o informació oficial) establerts a la legislació ferroviària vigent i a la legislació ambiental. Així mateix, per complir la legislació sectorial vigent, el contracte inclourà la redacció d'un estudi de viabilitat de l'actuació.

El contracte comprendrà la prestació de serveis d'enginyeria (consultoria i assistència) per a la realització dels tràmits d'informació pública i audiència esmentats a les administracions, anàlisis d'al·legacions i obtenció, si escau, de la Declaració d'Impacte Ambiental, fins a l'aprovació definitiva de l'estudi informatiu.

Amb aquesta licitació, el Ministeri avança en la transformació integral de la línia ferroviària Montcada Bifurcació-Puigcerdà. La infraestructura actualment compta amb via única electrificada i l'objectiu és duplicar tota línia entre Montcada i Vic, cosa que implica actuar sobre uns 58 quilòmetres de vies, i millorar la integració del ferrocarril a l'entorn urbà per reforçar la fiabilitat, capacitat i resiliència de la xarxa, contribuint a reduir fins a 20 minuts els temps de viatge.

Font: Ministerio de Transportes, Movilidad y Agenda Urbana

1 comentari:

  1. El 27 de setembre de 2023, la sala de premsa del Ministerio de Transportes, Movilidad y Agenda Urbana (Mitma) publica que "ha licitado por 665.500 euros (IVA incluido) la redacción del estudio informativo de la duplicación del tramo La Garriga-Centelles, sobre la que circula la R3 de Rodalies, tal y como recoge la Plataforma de Contratación del Estado y próximamente publicará el Boletín Oficial del Estado (BOE)".

    Per veure la notícia complerta aneu aquí.

    ResponElimina

Els comentaris d'aquesta pàgina són moderats. Abans de visualitzar-se haurà de ser aprovat pel propietari del blog, pel que pot passar un cert temps abans no sigui publicat.

Post Top Ad

Your Ad Spot