Sota els cingles de Bertí el Vallès obre les ales, els núvols s'hi posen i... no se'n saben avenir!

Novetats

05/07/2022

Modifiquen el traçat del camí del Congost entre la Garriga i Figaró

Molí de can Oliveres, la Garriga (el Vallès Oriental, Catalunya)
L’Ajuntament de la Garriga ha arribat a un acord amb els propietaris de la finca del Molí de Ca l’Oliveres per desviar el recorregut del camí fluvial que connecta amb Figaró pel costat del Congost. Amb l’acord, es modificarà un tram del recorregut a Can Gallicant perquè caminaries i ciclistes passin més allunyats de la casa que hi ha al peu del traçat actual.

El canvi requereix el vistiplau de l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) perquè afecta la llera. L’Ajuntament està a l’espera de rebre aquesta autorització per fer les obres d’adequació del nou traçat del passeig que tenen un pressupost estimat d’uns 104.000 euros.

Mentrestant, però, ja s’ha senyalitzat el desviament per un recorregut que serà molt semblant al que tindrà finalment el camí. Passada la zona del Molí de Ca l’Oliveres, el camí recuperarà el traçat inicial fins a arribar al carrer de les piscines de Figaró.

El canvi s’ha pactat en el procés de revisió dels convenis que es van tancar amb els propietaris de les dues finques per on passa el camí l’any 2016, quan es va estrenar. Segons informa l’Ajuntament de la Garriga, amb els amos de Can Palau s’està treballant el nou conveni. També s’està a l’espera que l’ACA faci la seva valoració i una proposta de solució.

Font: El 9 Nou.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris d'aquesta pàgina són moderats. Abans de visualitzar-se haurà de ser aprovat pel propietari del blog, pel que pot passar un cert temps abans no sigui publicat.

Post Top Ad

Your Ad Spot