Sota els cingles de Bertí el Vallès obre les ales, els núvols s'hi posen i... no se'n saben avenir!

Novetats

17/05/2022

Centelles aconsegueix més freqüència de trens i semidirectes de la línia R3

Estació de Renfe, Centelles (Osona, Catalunya)
Centelles valora molt positivament l'augment de freqüència de trens i l'aturada de semidirectes a l'estació d'aquesta població a partir del canvi d'horaris de la línia R3 que ha entrat en vigor el 23 d'abril. Aquesta és una reivindicació històrica del consistori centellenc que permetrà donar cobertura als municipis d'Osona Sud i l'Alt Congost, és a dir, tot el sector septentrional dels Cingles de Bertí. A més de l'aturada de semidirectes, el servei s'incrementa amb quatre noves freqüències (dues en cada sentit).

Amb l'increment de freqüència es passarà dels 19-20 trens que s'aturaven actualment fins a 28-29, fet que suposa un increment substancial. La freqüència de pas passarà a ser, en la majoria de franges horàries, cada mitja hora, reforçant les hores punta del matí i la tarda. En els caps de setmana també hi ha un increment de 5-6 trens per sentit de la marxa que s'aturen a Centelles. Aquesta cadència de pas és un fet històric que ja preveu les obres de desdoblament entre Parets del Vallès i La Garriga.

Podeu trobar els horaris de la línia R3 de Rodalies de Catalunya en aquest enllaç.

Font: Ajuntament de Centelles.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris d'aquesta pàgina són moderats. Abans de visualitzar-se haurà de ser aprovat pel propietari del blog, pel que pot passar un cert temps abans no sigui publicat.

Post Top Ad

Your Ad Spot