Sota els cingles de Bertí el Vallès obre les ales, els núvols s'hi posen i... no se'n saben avenir!

Novetats

18/05/2021

Inauguració del circuit d'orientació "El Mas Blanc de Màrius Torres"

La 4ª edició
El dissabte 19 de desembre de 2020 van tenir lloc a l'Espai Màrius Torres diverses activitats a l'entorn d'aquest poeta i la seva relació amb el municipi de Sant Martí de Centelles, d'entre les quals cal destacar, en l'àmbit estrictament cultural, la inauguració de la primera fita de l'itinerari "El Mas Blanc de Màrius Torres", a càrrec de l'alcaldessa Núria Roca, i la presentació dels recursos literaris de Sant Martí Centelles adherits a la Xarxa Espais Escrits, a càrrec del regidor de Cultura Josep Llobera. Durant els actes, el rapsode Jordi Valls va llegir cartes i poemes de Màrius Torres i la seva germana Núria relacionats amb el Mas Blanc. 
 
El circuit d'orientació "El Mas Blanc de Màrius Torres" és el tercer equipament situat al municipi de Sant Martí de Centelles dedicat a aquesta modalitat esportiva, que discorre per la rodalia del Mas Blanc, emplaçament de l'Espai Màrius Torres dedicat a aquest poeta i la seva relació amb Sant Martí de Centelles. La inauguració va anar a càrrec del regidor d'Esports, Lluís Espada, i de la directora de l'Hostal-Restaurant Mas Blanc, Ivette Sans. Els plànols estan a la venda a l'Ajuntament de Sant Martí de Centelles i al Mas Blanc.

A l'any 2016, l'Ajuntament de Sant Quirze Safaja va inaugurar una ruta literària de Màrius Torres,  que recorre paisatges i entorns trepitjats pel poeta i aquells que feien el camí com ell, així com també passa pel cementiri del municipi a on està enterrat. És una ruta amb un paisatge acollidor i ofereix profundes vistes de la plana del Vallès i del cingles de Bertí, Gallifa i Sant Llorenç.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris d'aquesta pàgina són moderats. Abans de visualitzar-se haurà de ser aprovat pel propietari del blog, pel que pot passar un cert temps abans no sigui publicat.

Post Top Ad

Your Ad Spot