Sota els cingles de Bertí el Vallès obre les ales, els núvols s'hi posen i... no se'n saben avenir!

Novetats

11/05/2021

El Govern manté a l’agenda la variant de Sant Feliu, però sense data per l’elevat cost

Carretera de Gallifa

El secretari d’Infraestructures i Mobilitat del Departament de Territori i Sostenibilitat, Isidre Gavín, va assegurar el dilluns 26 d'abril de 2021 a Caldes que el projecte ja redactat des de fa uns anys de la variant de la C-59 a Sant Feliu “és a l’agenda del govern” però que no té calendari perquè està pendent “de la disponibilitat dels recursos econòmics” per tirar-la endavant, uns 30 milions.

Gavín va comentar que el govern va valorar l’opció de dividir l’obra en dues meitats –sud i nord– fixades per la connexió amb la carretera de Gallifa. Però es va descartar perquè els estudis van concloure que només un 15% del trànsit que ara passa pel centre de Sant Feliu utilitzaria la meitat construïda. “No resolia el problema”, va admetre Gavín, que va dir que el traçat alternatiu a l’actual pas per la travessia urbana té sentit si es fa complet.

Tot i això, Gavín va recordar que el govern té “una agenda de millores” compromesa amb la C-59 que representarà la inversió d’entre 8 i 9 milions. També va parlar del projecte que s’està treballant per donar més seguretat en un tram de 13 quilòmetres entre Sant Feliu i Moià. L’obra preveu la renovació del paviment, la creació de vorals als trams on ara no n’hi ha i la millora de la senyalització i de les dues interseccions existents.

A més, arran de les converses amb el territori, es dissenyaran actuacions per reduir el risc d’accidents amb fauna salvatge com senglars. El projecte està en redacció i es preveu tenir-lo enllestit en els propers mesos i licitar-lo abans que acabi aquest 2021.

Font: El 9 Nou.

1 comentari:

  1. És més fàcil posar senyals de no anar a més de 50 https://el9nou.cat/valles-oriental/actualitat/reduccio-velocitat-carretera-sant-miquel-fai-curses-illegals-transit-mossos/

    ResponElimina

Els comentaris d'aquesta pàgina són moderats. Abans de visualitzar-se haurà de ser aprovat pel propietari del blog, pel que pot passar un cert temps abans no sigui publicat.

Post Top Ad

Your Ad Spot