Sota els cingles de Bertí el Vallès obre les ales, els núvols s'hi posen i... no se'n saben avenir!

Novetats

01/01/2021

Camins de l'Eix

"Camins de l'Eix" és un col·leccionable àudio-visual i escrit coproduït pels periòdics El 9 Nou i Segre i per les televisions locals El 9 TV i Lleida TV realitzats al llarg de l'any 2020 sobre diferents zones de Catalunya. La part àudio-visual es tracta d'un reportatge de cadascuna d'aquestes zones o regions d'uns quinze minuts de durada i la part escrita són uns col·leccionables.

Com diu al seu propi apartat dins la web de Lleida TV, té com a objectiu donar a conèixer el capital natural, rural i agroalimentari de la terra endins. Resseguint l'Eix, i a partir de camins varis, es fa un viatge per descobrir el patrimoni divers de les comarques de l'interior. Vol potenciar la riquesa del patrimoni, divulgar el capital natural, rural i agroalimentari de la nostra terra i lluitar contra el despoblament en aquests territoris.

L'entrega del divendres 11 de desembre va correspondre als Cingles de Bertí. Sobre el terreny, a Bertí l'Abel Camp, historiador i tècnic de cultura de l'Ajuntament de Bigues i Riells, i a Sant Miquel del Fai qui escriu i porta aquest bloc expliquem què són i què suposen els Cingles per als pobles de l'entorn. Rafael Farriols, director del Cim d'Àligues, ens apropa a aquest centre i a la fauna rapinyaire de la zona. La vessant gastronòmica queda coberta per la Rosa Maria Pérez, de can Viver de Bigues, productora d'oli d'alta gamma, i l'Eva Martín i l'Ángel Doncel, del restaurant Tr3s Tombs de Sant Feliu de Codines. En la part artística, en Ferran Capdevila, de Bigues, comenta la varietat de la seva obra escultòrica.

Aquí teniu el vídeo del capítol per si voleu veure'l.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris d'aquesta pàgina són moderats. Abans de visualitzar-se haurà de ser aprovat pel propietari del blog, pel que pot passar un cert temps abans no sigui publicat.

Post Top Ad

Your Ad Spot