Sota els cingles de Bertí el Vallès obre les ales, els núvols s'hi posen i... no se'n saben avenir!

Novetats

13/02/2024

Transportes adjudica l'estudi informatiu per duplicar el tram La Garriga-Centelles de la línia R3 de Rodalies

Pas a nivell al Sot de la Guillota, Tagamanent (el Vallès Oriental, Catalunya)
En data 28 de desembre de 2023, el Ministeri de Transports i Mobilitat Sostenible ha fet pública l'adjudicació per 565.675 euros (IVA inclòs) del contracte per a la redacció de l'estudi informatiu de la duplicació del tram La Garriga-Centelles de la línia R3 de Rodalies, tal com s'anuncia a la Plataforma de Contractació de l'Estat.

El contracte, que compta amb un termini d'execució de 30 mesos, serà realitzat per l'empresa SAITEC, SA.

Aquest estudi suposa un pas més en la transformació integral de la línia ferroviària Montcada Bifurcació-Puigcerdà Frontera Francesa. Actualment, ja està en redacció l'estudi informatiu per a duplicació de la línia entre Vic i Centelles i hi ha actuacions en marxa o estudi a tots els trams de la R3 entre Montcada i Vic.

L'abast de l'estudi informatiu serà el necessari per servir de base als processos d'informació pública i d'audiència a les administracions inclosos a la legislació ferroviària i ambiental vigents.

Així mateix, dins del contracte s'elaborarà l'estudi de viabilitat de la implantació d'una nova estació ferroviària al terme municipal de Torelló i de l'habilitació de l'estació actual d'aquest municipi com a capçalera de serveis.

Aquesta actuació s'emmarca al Pla de Rodalies de Catalunya 2020-2030, dins del programa d'actuacions per incrementar la capacitat de la xarxa i integració urbana.

Font: Ministeri de Transports i Mobilitat Sostenible.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris d'aquesta pàgina són moderats. Abans de visualitzar-se haurà de ser aprovat pel propietari del blog, pel que pot passar un cert temps abans no sigui publicat.

Post Top Ad

Your Ad Spot