Sota els cingles de Bertí el Vallès obre les ales, els núvols s'hi posen i... no se'n saben avenir!

Novetats

22/08/2023

Hornimans

Escena de l'anunci a la Font de la Pineda
Hornimans és una marca de te que actualment propietat de Douwe Egberts. L'empresa original de comerç i distribució de te barrejat Horniman's Tea Company va ser fundada en 1826 a Newport, illa de Wight, una illa anglesa situada al sud de Southampton, pel comerciant John Horniman. El 1852 la companyia es va traslladar a Londres per estar més a prop dels magatzems dels grans molls londinencs, llavors el major port de comerç del te del món.

Fins a 1826, només es venia el te en fulla solta, permetent que els comerciants inescrupolosos augmentessin el seu guanys afegint altres elements externs. Horniman va revolucionar el comerç de te a l'utilitzar dispositius mecànics per accelerar el procés d'omplir paquets pre-segellats, reduint així el cost de producció i millorant la qualitat per al client final. Això va causar certa consternació entre els seus competidors, però per 1891 Horniman era el major negoci de te al món. Friedrich Nietzsche esmenta a la seva correspondència privada que era el seu te favorit.

Actualment segueix sent una marca popular de te i infusions a Espanya, Portugal i a bona part de Sud-amèrica.

L'any 2011, amb l'eslògan "Te cuidas y te mimas", van enregistrar una falca publicitària en què la part d'exteriors es va rodar a la zona de la Font de la Pineda, un racó acollidor i relaxant ple de vegetació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris d'aquesta pàgina són moderats. Abans de visualitzar-se haurà de ser aprovat pel propietari del blog, pel que pot passar un cert temps abans no sigui publicat.

Post Top Ad

Your Ad Spot