Sota els cingles de Bertí el Vallès obre les ales, els núvols s'hi posen i... no se'n saben avenir!

Novetats

23/05/2023

Presentat a Santa Eulàlia de Ronçana "El riu Tenes i el seu paisatge"

Després de les presentacions a Bigues i a Lliçà d'Amunt, el dimecres 3 de maig a les 8 del vespre es va presentar a la Sala d'Actes de a la Biblioteca Casa de Cultura Joan Ruiz i Calonja de Santa Eulàlia de Ronçana la tercera presentació del llibre "El riu Tenes i el seu paisatge. Un passeig fotogràfic".

En una sala plena a vessar de públic i amb la presència de tots els autors del llibre, els autors locals Maria Àngels Bonet i Lluís Galobart van explicar les seves respectives parts del llibre després de la introducció que va fer el coordinador de la publicació, en Pere Gendra.

Del llibre, que se n'ha fet una tirada d'uns 700 exemplars, ja se n'han venut uns 600, demostrant així l'interès que desperta el nostre entorn, farcit de racons sorprenents i ple de biodiversitat, i un xic més conegut arran de la pandèmia.

L'acte va comptar amb la presència de Canal SET Televisió, la televisió de Santa Eulàlia de Ronçana, que va deixar constància d'aquesta presentació amb la següent notícia:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris d'aquesta pàgina són moderats. Abans de visualitzar-se haurà de ser aprovat pel propietari del blog, pel que pot passar un cert temps abans no sigui publicat.

Post Top Ad

Your Ad Spot