Sota els cingles de Bertí el Vallès obre les ales, els núvols s'hi posen i... no se'n saben avenir!

Novetats

25/04/2023

"El riu Tenes i el seu paisatge" veu la llum a Bigues

El riu Tenes i el seu paisatge, Bigues (el Vallès Oriental, Catalunya)
El dimecres 19 d'abril, en el marc dels actes de Sant Jordi organitzats per l'ajuntament de Bigues i Riells del Fai, es va presentar en públic per primera vegada el llibre "El riu Tenes i el seu paisatge. Un passeig fotogràfic".

En un Teatre Auditori Polivalent de Bigues que, donat el dia i l'hora en què es celebrava l'acte va tenir una bona presència de públic, la presentació del llibre va ser oberta per l'alcalde de Bigues i Riells del Fai, en Joan Galiano. Tot seguit va comptar amb la participació d'en Pere Gendra, que ha coordinat el llibre, i després d'una petita projecció, també amb un dels autors en representació del col·lectiu. En aquesta estrena fou Jesús Cano pel fet de ser de Bigues.

La presentació va acabar amb un petit debat de rabiosa actualitat, com és l'estat del riu arran de la sequera, amb la participació del públic i dels autors del llibre presents a la sala. L'acte va comptar amb la presència dels mitjans de comunicació àudio-visuals i escrits de la comarca.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris d'aquesta pàgina són moderats. Abans de visualitzar-se haurà de ser aprovat pel propietari del blog, pel que pot passar un cert temps abans no sigui publicat.

Post Top Ad

Your Ad Spot