Sota els cingles de Bertí el Vallès obre les ales, els núvols s'hi posen i... no se'n saben avenir!

Novetats

02/05/2023

L'Aliança de Lliçà d'Amunt acull "El riu Tenes i el seu paisatge"

El riu Tenes i el seu paisatge, Lliçà d'Amunt (el Vallès Oriental, Catalunya)
En l'àmbit de les xerrades que periòdicament organitza l'Ateneu l'Aliança de Lliçà d'Amunt, el divendres 21 d'abril, aprofitant la proximitat de la diada de Sant Jordi, es va presentar en aquesta localitat de la Vall del Tenes el llibre "El riu Tenes i el seu paisatge. Un passeig fotogràfic".

En una sala de l'Aliança amb més de 100 persones, una persona representant de l'entitat organitzadora va obrir l'acte donant pas a en Pere Gendra, coordinador del llibre. Després de la projecció d'un breu video amb imatges del llibre, va ser el torn d'en Lluís Gascón, que pel fet de ser de Lliçà d'Amunt és qui en aquesta ocasió pujava a la tarima en representació del col·lectiu d'autors del llibre, on va comentar alguns dels aspectes més interessants del riu. La presentació també va comptar amb la presència del doctor Martí Boada, prologuista del llibre, amb qui la presentació va convertir-se en un acte del tot divertit, amè i fora de qualsevol protocol però no exempt de fer un repàs crític a la situació actual des de la visió del propi riu.
 
Arran d'una de les imatges del llibre que van formar part de la presentació, la del llop, que, per cert, recentment se n'han vist exemplars al Moianès, en Martí Boada ha publicat una imatge (com la que il·lustra aquest article però amb la foto del llop) amb aquest petit poema a les seves xarxes socials:

Que ve el llop!
Tranquil·les caputxetes
no amagueu pas a l'àvia,
deixeu-la tranquil·la a casa,
escarxofada en el sofà.

Defora el llop,
si el deixeu fer,
mantindrà a ratlla
al senglar.

La propera presentació tindrà lloc el dimecres dia 3 de maig a les 8 del vespre a la sala polivalent de la Biblioteca Casa de Cultura Joan Ruiz i Calonja de Santa Eulàlia de Ronçana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris d'aquesta pàgina són moderats. Abans de visualitzar-se haurà de ser aprovat pel propietari del blog, pel que pot passar un cert temps abans no sigui publicat.

Post Top Ad

Your Ad Spot