Sota els cingles de Bertí el Vallès obre les ales, els núvols s'hi posen i... no se'n saben avenir!

Novetats

23/03/2021

Licitació de la millora de l’enllaç de la C-17 a Sant Martí de Centelles i Aiguafreda

La 4ª edició
El passat més d'octubre, el Departament de Territori i Sostenibilitat va obrir el procés de licitació de les obres de millora de la seguretat viària i l’accessibilitat a la C-17 a Sant Martí de Centelles i Aiguafreda.
 
Aquests treballs consistiran, principalment, en la formació de nous carrils d'incorporació i de sortida, i també suposaran la creació de noves places d'aparcament, que és una de les mancances històriques del municipi de Sant Martí de Centelles i, en particular, del principal nucli urbà del mateix, l'Abella.
 
A l'any 2017 es va licitar la redacció d'aquest projecte, que es preveu que comenci a executar-se aquesta primavera i que s'allarguin en el temps uns nou mesos. El cost total de les mateixes serà de 2,5 milions d'euros.
 

1 comentari:

  1. Segons informació d’Infraestructures de la Generalitat de Catalunya, demà dilluns, 8 d’agost, s’habilita el nou ramal d’accés a la C-17 en direcció Barcelona, una vegada s’han executat tots els treballs per eliminar l’antiga entrada a la carretera, millorant la seguretat dels usuaris de la via.

    Font: Ajuntament d'Aiguafreda.

    ResponElimina

Els comentaris d'aquesta pàgina són moderats. Abans de visualitzar-se haurà de ser aprovat pel propietari del blog, pel que pot passar un cert temps abans no sigui publicat.

Post Top Ad

Your Ad Spot