Sota els cingles de Bertí el Vallès obre les ales, els núvols s'hi posen i... no se'n saben avenir!

Novetats

16/03/2021

Quarta edició d'"El Bertí. Flaixos d'una cinglera"

La 4ª edició
Ja fa sis anys que, després d'un any de feina, sortia a la llum el projecte d'"El Bertí. Flaixos d'una cinglera". Aquest mes de març de 2021 surt una nova edició (o reimpressió, com es vulgui anomenar) d'aquest llibre que, sense voler sonar a pretensiós, cada cop m'omple més d'orgull d'haver fet, si és que això és possible. No deixa de ser per a mi encara una gran sorpresa veure el recorregut que està tenint, i després d'un any de foscor, moltes tenebres, molts núvols negres sobrevolant les nostres vides, que la Impremta Galobart em truqui i m'informi que es tira endavant una nova edició és una llum que il·lumina tota aquesta foscor. 
 
S'ha d'agrair en aquesta quarta edició la col·laboració dels ajuntaments de Bigues i Riells, la Garriga, l'Ametlla del Vallès, Sant Martí de Centelles, Sant Quirze Safaja i, per primera vegada, Sant Feliu de Codines. A la Fundació Maurí, de la Garriga, l'Hotel Molí de la Torre de Bigues, al Forn d'Obra Duran i a Transports, Serveis i Contenidors Lluís Palou els segueixo agraint des d'aquí la fidelitat que estan mostrant al projecte, al que, en aquesta ocasió, s'hi han sumat el Restaurant Can Traver de Bigues i Excavacions A. Batlles, que, com no, també els agraeixo enormement.

En aquesta quarta edició també es manté el mapa de la zona que ja es va incorporar en la tercera edició.

Podreu trobar el llibre a les principals llibreries de la zona dels Cingles de Bertí, a Muntanya de Llibres a Vic, a la Gralla de Granollers i, si no, sempre podeu contactar amb la Impremta Galobart de Santa Eulàlia de Ronçana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris d'aquesta pàgina són moderats. Abans de visualitzar-se haurà de ser aprovat pel propietari del blog, pel que pot passar un cert temps abans no sigui publicat.

Post Top Ad

Your Ad Spot