Sota els cingles de Bertí el Vallès obre les ales, els núvols s'hi posen i... no se'n saben avenir!

Novetats

01/02/2019

Dos nous llibres sobre Sant Quirze Safaja


L'ajuntament de Sant Quirze Safaja ha editat dues noves i molt interessants publicacions sobre el seu bonic poble, la seva història, records i tradicions.

De fet, una d'elles no és nova del tot, l'altra sí. La novetat és "Safagem, un viatge en el temps", que consisteix en un recull de fotografies antigues de Sant Quirze Safaja cedides desinteressadament per totes aquelles persones que hi han volgut participar i deixar constància del que era Sant Quirze Safaja en unes èpoques on fer fotografies era tot un esdeveniment social i que avui en dia ens fan deixar amb la boca oberta.

L'altra publicació és, de fet, una segona edició. A l'any 2009 es va publicar "Sant Quirze Safaja, un poble de frontera", una obra de l'historiador, mossèn de Sant Quirze i amic Antoni Pladevall que repassa l'evolució de Sant Quirze Safaja de temps fins als nostres dies. Ara, al llarg del 2018, aquesta obra s'ha revisat i actualitzat i s'ha posat a disposició de la gent.

1 comentari:

Els comentaris d'aquesta pàgina són moderats. Abans de visualitzar-se haurà de ser aprovat pel propietari del blog, pel que pot passar un cert temps abans no sigui publicat.

Post Top Ad

Your Ad Spot