Sota els cingles de Bertí el Vallès obre les ales, els núvols s'hi posen i... no se'n saben avenir!

Novetats

20/03/2018

Brutal Joc de cartes

Els Cingles de Bertí i Sant Miquel del Fai segueixen donant peu a realitzar-hi filmacions, bé sigui per pel·lícules, bé sigui per anuncis.

En aquesta ocasió, qui ha triat aquest brutal escenari que és Sant Miquel del Fai ha estat l'equip del programa de Televisió de Catalunya "Joc de cartes". produït per la pròpia Televisió de Catalunya amb col·laboració de Magnolia. En la seqüència de l'anunci, apareix el conductor del programa, el xef egarenc Marc Ribas, en el camí just després de creuar per sota el saltant del Tenes, quan s'obre a la vall de Sant Miquel, cridant el seu famós i emblemàtic "brutal!".

"Joc de cartes" és un programa on cada setmana s'enfronten quatre restaurants de la mateixa zona i amb el mateix tipus de cuina. Els mateixos propietaris de cada restaurant són els jutges i han de valorar la competència, mentre Marc Ribas té el vot decisiu per determinar quin restaurant és el millor dels quatre. A banda de la proposta gastronòmica de cada establiment, també es valora l'espai, el servei, la cuina i el preu del restaurant.

Aquest concurs és l'adaptació del format "My restaurant rocks", un programa impulsat per Red Arrow International que ja s'ha adaptat a Itàlia, Alemanya i França.

Marc Ribas és presentador del programa "Cuines" de TV3. Abans d'arribar a la televisió, el Marc va treballar als fogons de restaurants com Vitrium, Can Ferran, Capritx o Matís, els dos últims amb estrella Michelin.

1 comentari:

  1. El 23 de maig de 2018 es va emetre el Joc de cartes on apareixen els Cingles de Bertí (surten imatges de Sant Miquel del Fai) sota el títol el millor restaurant familiar del Vallès. El restaurant La Masia, de Sant Quirze Safaja, és el que es troba als Cingles de Bertí, mentre dos més es troben a la Vall del Tenes (Can Farell, a Santa Eulàlia de Ronçana i El Portal Vell, a Lliçà d'Amunt) i el quart, el Candombe, el trobem a Palau-Solità i Plegamans.

    Aquí podeu veure el video.

    Bon profit!

    ResponElimina

Els comentaris d'aquesta pàgina són moderats. Abans de visualitzar-se haurà de ser aprovat pel propietari del blog, pel que pot passar un cert temps abans no sigui publicat.

Post Top Ad

Your Ad Spot