Sota els cingles de Bertí el Vallès obre les ales, els núvols s'hi posen i... no se'n saben avenir!

Novetats

06/08/2024

Nova edició d'"El Bertí. Flaixos d'una cinglera" (i ja en van 5!)

Ja en van 5!!!!
Ja fa nou anys que, després d'un any de feina, sortia a la llum el projecte d'"El Bertí. Flaixos d'una cinglera". Aquest mes de juliol de 2024 ha sortit una nova edició d'aquest llibre, la cinquena ja, un fet que cada cop que succeeix no deixa de sorprendre'm. En aquesta ocasió, però, sí que en el contingut del llibre hi ha una petita modificació respecte les quatre edicions anteriors, i és que amb Impremta Galobart hem acordat substituir dues de les imatges que fins ara han il·lustrat el llibre per dues del mateix indret i del mateix subjecte però actualitzades al que ens trobem en el territori aquest 2024. 
 
S'ha d'agrair en aquesta cinquena edició la col·laboració dels ajuntaments de Bigues i Riells, l'Ametlla del Vallès, Sant Martí de Centelles i Sant Feliu de Codines, a més a més del Forn d'Obra Duran i a Transports, Serveis i Contenidors Lluís Palou, que segueixen fidels al projecte, i Excavacions A. Batlles, que repeteix després de la quarta edició.

En aquesta edició es segueix mantenint el mapa de la zona que es va incorporar en la tercera edició.

Podreu trobar el llibre a les principals llibreries de la zona dels Cingles de Bertí, a Muntanya de Llibres a Vic, a la Gralla de Granollers i, si no, sempre podeu contactar amb la Impremta Galobart de Santa Eulàlia de Ronçana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris d'aquesta pàgina són moderats. Abans de visualitzar-se haurà de ser aprovat pel propietari del blog, pel que pot passar un cert temps abans no sigui publicat.

Post Top Ad

Your Ad Spot