Sota els cingles de Bertí el Vallès obre les ales, els núvols s'hi posen i... no se'n saben avenir!

Novetats

03/08/2021

Regulació de l’accés als gorgs de Riells del Fai

Parquímetre a Riells del Fai

Coincidint amb la revetlla de Sant Joan, l’Ajuntament de Bigues i Riells del Fai va posar en funcionament la nova regulació dels gorgs del riu Tenes a Riells del Fai. S’han instal·lat dos parquímetres, un a l’aparcament de Mossèn Jaume Plans, davant de can Regasol, i un altre al costat de la Plaça Viaplana; que han passat a ser zones d’estacionament controlat de tiquet obligatori. És a dir, que tots els vehicles que hi estacionin hauran de dur el tiquet, encara que es tracti de vehicles de persones residents al municipi.

Aquesta mesura busca regular els estacionaments dels vehicles de les persones que van a visitar els gorgs en els períodes estivals. L’objectiu d’aquesta actuació és evitar les aglomeracions i, sobretot, preservar l'entorn natural.

Les persones residents a Bigues i Riells del Fai que paguin l’impost de circulació al municipi no hauran de pagar la taxa. La resta de visitants hauran d’abonar 3,00€. L'horari de pagament serà de les 8.00 a les 20.00 hores. Caldrà introduir la matrícula del vehicle al parquímetre que, en el cas de les persones biguetanes i riellenques, expedirà el tiquet directament sense cap cost. En cas de no pagar la taxa marcada s’aplicarà una sanció de 26,00€.

Inicialment, l’estacionament només serà de pagament durant el període estival i, sobretot, en els pics de visites. Per tant, de l’1 al 30 de juny només es pagarà els caps de setmana, de l’1 de juliol al 31 d’agost es pagarà cada dia i de l’1 al 30 de setembre només es pagarà els caps de setmana. L'horari de pagament serà de les 8.00 a les 20.00 hores.

Font: Ajuntament de Bigues i Riells del Fai.

1 comentari:

  1. Els parquímetres de l’aparcament de Mossèn Jaume Plans i de Viaplana es tornen a posar en funcionament. Per tant, a partir de l’1 de febrer de 2022, seran zones d’estacionament controlat de tiquet obligatori amb les mateixes condicions expressades a l’article.

    ResponElimina

Els comentaris d'aquesta pàgina són moderats. Abans de visualitzar-se haurà de ser aprovat pel propietari del blog, pel que pot passar un cert temps abans no sigui publicat.

Post Top Ad

Your Ad Spot