Sant Quirze distingeix mossèn Pladevall com a fill predilecte

L'Ajuntament de Sant Quirze Safaja ha distingit mossèn Antoni Pladevall com a fill predilecte de la població. Va ser aquest dissabte a la tarda en un acte on van assistir les autoritats locals, familiars, amics i veïns del poble.

L'Ajuntament distingeix la seva tasca al poble com a rector de les dues parròquies però també la feina com a historiador i persona abocada al poble i a la seva gent. “Considerem que s'ha fet abastament mereixedor i ha arribat el moment d'atorgar-li el títol de fill predilecte de la vila”, va dir l'alcalde Ramon Banús en l'acte d'aquest dissabte on van assistir un centenar de persones.
0

La Diputació mostra interès per comprar Sant Miquel del Fai

Sant Miquel del Fai
Sant Miquel del Fai
Carregat originalment per Jesús Cano Sánchez
La Diputació de Barcelona té interès en la compra de l'espai natural de Sant Miquel del Fai, un dels conjunts arquitectònics i geològics més importants del Vallès Oriental. Ara, la Diputació està buscant la implicació dels ajuntaments i el Consell Comarcal per tirar endavant un projecte que dinamitzi un dels principals recursos turístics del Vallès Oriental enclavat en el PEIN dels cingles de Bertí. Es tracta de coordinar accions que potenciïn aquest recurs, actualment en mans privades.

La Diputació i les administracions locals ja van debatre sobre el potencial de l'espai natural en una trobada que es va fer l'abril del 2012 en el mateix monestir. Hi van participar el diputat adjunt a la presidència de la Diputació, Joaquim Ferrer; el diputat adjunt d'Espais Naturals i alcalde de Lliçà de Vall, Andreu Carreras; el conseller comarcal i alcalde de Santa Eulàlia, Joaquim Brustenga, i els alcaldes dels dos municipis en què es troba l'espai, Joan Vila, de Bigues i Riells, i Ramon Banús, de Sant Quirze Safaja. Aquest interès continua avui i l'operació de compra inclouria el recinte de l'antic monestir i les esglésies, en terme de Bigues i Riells, i unes 70 hectàrees situades sobre el cingle, en terme de Sant Quirze.
 
0

copyright © . all rights reserved. designed by Color and Code

grid layout coding by helpblogger.com