Sota els cingles de Bertí el Vallès obre les ales, els núvols s'hi posen i... no se'n saben avenir!

Novetats

30/11/2021

Nova zona d'estacionament a Puiggraciós

3ª campanya al Jaciment de Puiggraciós
Segons informa l'Ajuntament de Figaró-Montmany, d'acord amb la comunitat religiosa del Santuari de Puiggraciós i amb el permís del propietari del terreny, s'ha adequat una superfície d'uns 200 metres quadrats per a estacionament de vehicles. Aquesta zona es troba a la pista que accedeix al Santuari abans d'arribar al mateix procedent de l'Ametlla del Vallès. Es calcula que en aquesta zona hi podran estacionar uns 80 vehicles.

En aquests darrers mesos, amb l'obertura de la mobilitat després dels mesos més durs de la pandèmia, l'entorn de Puiggraciós ha patit un increment de l'ocupació molt notori i amb aquesta mesura es pretén pacificar la zona i evitar l'ocupació dels espais reservats a la comunitat de Puiggraciós.
 
També s'ha aprofitat per arreglar la tanca i s'ha col·locat un nou senyal indicant el santuari de Puiggraciós i el terme de Figaró-Montmany, així com la prohibició d'accedir a la plaça del Santuari, excepte per als vehicles autoritzats i les persones amb discapacitat.

Font: Ajuntament de Figaró-Montmany.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris d'aquesta pàgina són moderats. Abans de visualitzar-se haurà de ser aprovat pel propietari del blog, pel que pot passar un cert temps abans no sigui publicat.

Post Top Ad

Your Ad Spot