Projecte per millorar l’accés sud a la C-17 des d’Aiguafreda

Accés a la C17 des de l'Abella. Font: Google Maps.
El Departament de Territori i Sostenibilitat ha iniciat la licitació de la redacció del projecte per millorar l'enllaç de la C-17 amb els municipis d'Aiguafreda (el Vallès Oriental) i Sant Martí de Centelles (Osona) des de la calçada en sentit Barcelona, a l'altura del quilòmetre 40.

La redacció del projecte es licita per un import de 53.000 euros. Es calcula que l'obra costarà uns dos milions d'euros.

L'actuació permetrà millorar l'actual incorporació a la C-17 des d'Aiguafreda en direcció Granollers, que ara té un carril d'acceleració molt curt i amb mala visibilitat. Per solucionar-ho, la incorporació es desplaçarà uns metres cap al nord, fet que permetrà ampliar el carril i, a la vegada, millorar la visibilitat en una zona complicada orogràficament per la presència de la llera del riu Congost. Fa uns mesos ja es van anunciar aquests treballs.

En el carril de desacceleració, el projecte preveu perllongar el vial de sortida cap al nucli de Sant Martí de Centelles. Se situarà uns metres abans que l'actual sortida i tindrà continuïtat amb un vial paral·lel a la línia del tren R3 que ja existeix.

Territori també té el compromís de fer millores a la sortida nord d'Aiguafreda i l'entrada del restaurant Pinós que també es fa servir com accés a la urbanització El Montanyà.

Font: El 9 Nou.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris d'aquesta pàgina són moderats. Abans de visualitzar-se haurà de ser aprovat pel propietari del blog, pel que pot passar un cert temps abans no sigui publicat.

copyright © . all rights reserved. designed by Color and Code

grid layout coding by helpblogger.com