Sota els cingles de Bertí el Vallès obre les ales, els núvols s'hi posen i... no se'n saben avenir!

Novetats

07/01/2015

SEAT fa de la BV-1485 una carretera d'anunci

La carretera de Sant Feliu de Codines a Sant Miquel del Fai, codificada com a BV-1485, és l'accés més modern a aquest antic priorat. Des de fa molts pocs dies s'ha convertit en una carretera d'anunci, ja que en ella s'hi ha gravat una part de l'espot del nou SEAT León X-PERIENCE, model de vehicle familiar produït per la marca espanyola SEAT i presentat a la tardor de 2014 en el Mondial de l'Automobile (Saló de l'Automòbil de París).

Anteriorment a l'existència d'aquesta carretera, només es podia accedir a Sant Miquel del Fai a peu mitjançant el tradicional camí que puja de Riells o a través de la Foradada, accés obert el 1592.

La carretera va acabar-se l'any 1974 i té una longitud de 7 quilòmetres, dels que la majoria d'ells remunten la vall de Sant Miquel per la seva vessant de ponent per culminar fent una gran volta per creuar el Tenes abans d'arribar a Sant Miquel del Fai. En aquest darrer tram, la carretera discorre pràcticament per sobre de l'antic priorat, a l'esquerra del curs de l'aigua i encaixada dins una balma.

A continuació teniu l'anunci complert.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris d'aquesta pàgina són moderats. Abans de visualitzar-se haurà de ser aprovat pel propietari del blog, pel que pot passar un cert temps abans no sigui publicat.

Post Top Ad

Your Ad Spot