Presentació i exposició conjuntes a Santa Eulàlia de Ronçana

El divendres 27 de novembre es va tancar el cicle de presentacions d'"El Bertí. Flaixos d'una cinglera" a la Sala d'Actes de la Biblioteca Casa de Cultura Joan Ruiz i Calonja de Santa Eulàlia de Ronçana, població d'on és la Impremta Galobart, part molt important del projecte.

Aquesta presentació ha suposat el tancament del camí que es va iniciar en quant a la visibilitat de cara al públic a Riells del Fai justament fa 8 mesos, el 27 de març, amb la presentació inaugural, un camí marcat per un èxit que ha sorprès als mateixos impulsors del projecte.


La presentació ronçanenca, que va tenir una bona afluència de públic, va comptar amb els parlament d'en Francesc Dantí, regidor de cultura del municipi amfitrió, d'en Marcel Galobart, dissenyador i maquetador del llibre, d'en Lluís Galobart, geògraf, i de Jesús Cano, autor del llibre. A la foto, d'esquerra a dreta, Francesc Bonet, alcalde de Santa Eulàlia de Ronçana, Marcel Galobart, Jesús Cano i Francesc Dantí, regidor de cultura de Santa Eulàlia de Ronçana.

Paral·lelament, durant part d'aquella mateixa setmana i de la següent, la mateixa biblioteca va acollir l'exposició de fotografies del llibre, creada per la Festa Major de l'ermita de Sant Bartomeu de Mont-ras i que s'està fent circular per diferents poblacions de la comarca.

Tant la presentació com l'exposició van comptar, també, amb la presència de la televisió local Canal SET, que va donar la corresponent notícia en el seu informatiu setmanal i que podreu trobar entre els minuts 20:04 i 22:55 de la gravació que s'adjunta a continuació. 

 
SET Informa 30.11.2015 from canalset on Vimeo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris d'aquesta pàgina són moderats. Abans de visualitzar-se haurà de ser aprovat pel propietari del blog, pel que pot passar un cert temps abans no sigui publicat.

copyright © . all rights reserved. designed by Color and Code

grid layout coding by helpblogger.com