Sota els cingles de Bertí el Vallès obre les ales, els núvols s'hi posen i... no se'n saben avenir!

Novetats

04/07/2015

Diapositives a la fresca amb "El Bertí. Flaixos d'una cinglera" a Lliçà d'Amunt

Presentació d'"El Bertí. Flaixos d'una cinglera" a Lliçà d'Amunt
Dins del cicle Diapositives a la fresca que anualment organitza la Unió Excursionista de Catalunya (UEC) de la Vall del Tenes i juntament amb la col·laboració de la Biblioteca ca l'Oliveres de Lliçà d'Amunt, va tenir lloc el dia 25 de juny a les 20 hores en l'esmentada biblioteca la presentació del llibre "El Bertí. Flaixos d'una cinglera".

En el moment de rebre i acceptar la proposta, l'acte s'havia de dividir en dues parts, la presentació pròpiament del llibre, i el passi de diapositives, que no havia de deixar de ser una selecció d'imatges que formen part del llibre i anar-les comentant. Finalment, però, es va acabar fusionant aquestes dues meitats, combinant el passi pròpiament dit amb el que seria la presentació del llibre.

El passi de diapositives es va estructurar en dues de les maneres en què es poden veure els Cingles de Bertí i el llibre. En la primera d'elles, en Lluís Galobart, geògraf de formació i mestre de professió, va donar una visió dels Cingles en el temps, una lectura cronològica cap enrere de tot el que podem interpretar en els Cingles. Per part meva va ser una lectura en l'espai, seguint com està estructurat el llibre, en una selecció que va intentar incloure tots els espais interessants que s'han inclòs en el llibre.

L'acte, que va comptar amb una bona assistència de públic, va acabar amb un bon refrigeri, realment a la fresca, a base de pa amb tomàquet i diferents embotits de la terra, en un ambient propici per comentar aspectes i anècdotes, inicialment de la presentació, i més endavant d'aspectes més generals.

A la imatge, amb en Lluís Galobart, l'Eva Comellas, directora de la Biblioteca ca l'Oliveres de Lliçà d'Amunt, i en Miquel Canadell, president de la UEC de la Vall del Tenes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris d'aquesta pàgina són moderats. Abans de visualitzar-se haurà de ser aprovat pel propietari del blog, pel que pot passar un cert temps abans no sigui publicat.

Post Top Ad

Your Ad Spot