Sota els cingles de Bertí el Vallès obre les ales, els núvols s'hi posen i... no se'n saben avenir!

Novetats

12/12/2012

Natura i cristianisme, tot conversant amb Maria Teresa Batallé

M'he assabentat d'una entrevista que li van fer a na Maria Teresa Batallé. Des de fa uns quaranta anys ella és una de les monges benedictines que depenen del monestir barceloní de Sant Pere de les Puel·les que viu, té cura i dóna vida al Santuari de Puiggraciós, a més a més de l'amistat que ens uneix i algun que altre mal-de-cap amb la tecnologia.

Aquí us deixo l'enllaç a l'entrevista que li va fer Josep Gordi Serrat per al blog Els arbres, entre el Cel i la Terra sota el títol Natura i cristianisme, tot conversant amb Maria Teresa Batallé. En destaquen els records de l'incendi de 1994, un record que comparteixo de quan vaig poder apropar-m'hi, ja que "la desolació era total, tot negre, un silenci...". També que per poder entrar en comunió amb la natura "cal caminar-hi i passejar-hi lentament per observar-la i viure-la. D’aquesta manera aconseguiràs escoltar-la i que et parli." I és que no tot són les presses amb les que vivim actualment, i observar i viure és una realitat que obre "nous horitzons de vida".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris d'aquesta pàgina són moderats. Abans de visualitzar-se haurà de ser aprovat pel propietari del blog, pel que pot passar un cert temps abans no sigui publicat.

Post Top Ad

Your Ad Spot