Arribar als Cingles amb tren

Només es pot agafar la línia R3 de Rodalies de Barcelona. Les parades que ens deixen ben a prop d'aquests paratges són La Garriga, el Figaró, Sant Martí de Centelles (Aiguafreda) i Centelles. Els trens amb destinació Vic s'aturen a totes aquestes estacions, mentre que alguns regionals amb destinació Ripoll i Ribes de Fresser també s'hi aturen. Els regionals amb destinació Puigcerdà o la Tour de Carol només s'aturen a l'estació de La Garriga. És una de les línies més espectaculars de Catalunya paisatgísticament parlant, sobretot a partir de La Garriga en sentit Puigcerdà. El fet de ser de via única a partir de Montcada Bifurcació en limita molt els serveis. Podeu consultar-ne els horaris aquí.

Les estacions de Granollers-Canovelles, a la mateixa línia R3, o a Granollers Centre (si anem per la línia R2 de Rodalies, aquí els horaris), tot i ser ja un xic llunyanes, ens poden ser útils si llavors les combinem amb l'autobús.


De l'estació de la Garriga podem acostar-nos als Cingles seguint el PR C-33 o també fent-ho pel sector dels Tremolencs o, fins i tot, dirigint-nos a Montmany. De la del Figaró hi ha les opcions de la carretera de Montmany i del Sot del Bac, per on passa el ja esmentat PR C-33, mentre que des de la de Sant Martí de Centelles podem pujar pel grau de les Avellanedes, havent passat Valldeneu, o pels diversos graus que pugen al Pla de la Garga. La de Centelles és la que ens deixa més a prop del sector septentrional de la cinglera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris d'aquesta pàgina són moderats. Abans de visualitzar-se haurà de ser aprovat pel propietari del blog, pel que pot passar un cert temps abans no sigui publicat.

copyright © . all rights reserved. designed by Color and Code

grid layout coding by helpblogger.com