SEAT fa de la BV-1485 una carretera d'anunci

Carretera BV-1485
Carretera BV-1485
Carregat originalment per Jesús Cano Sánchez
La carretera de Sant Feliu de Codines a Sant Miquel del Fai, codificada com a BV-1485, és l'accés més modern a aquest antic priorat. Des de fa molts pocs dies s'ha convertit en una carretera d'anunci, ja que en ella s'hi ha gravat una part de l'espot del nou SEAT León X-PERIENCE, model de vehicle familiar produït per la marca espanyola SEAT i presentat a la tardor de 2014 en el Mondial de l'Automobile (Saló de l'Automòbil de París).

Anteriorment a l'existència d'aquesta carretera, només es podia accedir a Sant Miquel del Fai a peu mitjançant el tradicional camí que puja de Riells o a través de la Foradada, accés obert el 1592.

La carretera va acabar-se l'any 1974 i té una longitud de 7 quilòmetres, dels que la majoria d'ells remonten la vall de Sant Miquel per la seva vessant de ponent per culminar fent una gran volta per creuar el Tenes abans d'arribar a Sant Miquel del Fai. En aquest darrer tram, la carretera discorre pràcticament per sobre de l'antic priorat, a l'esquerra del curs de l'aigua i encaixada dins una balma.

La imatge de la fotografia està presa des d'un camí que circula a mitja alçada de les elevacions que acaben de tancar la vall de Sant Miquel del Fai, sota de l'antic mas del Serrà, ja dins el terme de Sant Quirze Safaja.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris d'aquesta pàgina són moderats. Abans de visualitzar-se haurà de ser aprovat pel propietari del blog, pel que pot passar un cert temps abans no sigui publicat.

copyright © . all rights reserved. designed by Color and Code

grid layout coding by helpblogger.com