Sota els cingles de Bertí el Vallès obre les ales, els núvols s'hi posen i... no se'n saben avenir!

Novetats

24/12/2018

Mor la iaia de la Fabada Litoral

Antònia Cruells, la carismàtica iaia Antònia de Sant Martí de Centelles, va traspassar el cap de setmana del pont de la Immaculada. la iaia Antònia, que vivia sola, va ser trobada a casa seva aquest diumenge després que la seva família notifiqués que feia moltes hores que no en sabia res.

El comunicador manlleuenc Llucià Ferrer la va fer coneguda. Era el 2 de desembre del 2004 quan les seves amigues la van voler felicitar pel seu aniversari. Llucià Ferrer la va trucar des del programa Fricandó Matiner de RAC105 i la senyora, pensant que era una de les seves amigues, va contestar sense pensar-ho amb un "Bon dia al dematí" que es va popularitzar. La connexió entre en Llucià i l'Antònia va ser total i la va fitxar per fer seccions setmanals al programa matinal i més tard per fer una secció al programa Control Central a l'antiga City TV.

Aquesta fama va fer que comencés a fer pregons de festes majors de la comarca i també que interpretés la mítica àvia de l'anunci de la Fabada Litoral l'octubre del 2005, motiu pel qual va anar a rodar a Astúries. La iaia Antònia i Ferrer van seguir col·laborant i sempre va tenir protagonisme en els programes de ràdio de Llucià Ferrer: On vols anar a parar? de Catalunya Ràdio o Els Imperdibles d'Onda Cero.

Gran aficionada a les sardanes, era membre de la colla Amics de la Sardana Vall del Congost, format per gent d'Aiguafreda i de Sant Martí de Centelles. També havia col·laborat amb les caminades que organitzaven Els Gafarrons.

Font: El 9 Nou.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris d'aquesta pàgina són moderats. Abans de visualitzar-se haurà de ser aprovat pel propietari del blog, pel que pot passar un cert temps abans no sigui publicat.

Post Top Ad

Your Ad Spot