Sota els cingles de Bertí el Vallès obre les ales, els núvols s'hi posen i... no se'n saben avenir!

Novetats

06/04/2017

S'anuncien millores als accessos de la C-17 d'Aiguafreda i l'Abella

Entre els anys 2018 i 2019 s'arreglaran dos punts negres de la C-17 al Congost: els accessos a Aiguafreda i l'Abella incloent la incorporació en sentit Barcelona i les entrades del restaurant el Pinós. Aquest darrer és especialment un punt negre on hi ha hagut més d'un accident mortal, mentre que la incorporació de l'Abella a la C-17 en sentit Barcelona es fa en un revolt amb els vehicles pràcticament aturats. El conseller de Territori, Josep Rull, ho ha anunciat aquest divendres a la tarda als alcaldes d'Osona en una reunió del consell d'alcaldes.

L'accés de la C-17 al Pinós és un dels punts més perillosos de la carretera. Sortint el revolt, en direcció Barcelona, el tram està mal peraltat i empeny els vehicles cap a aquest accés que, a més, no està ni asfaltat. El desnivell, a més, és molt pronunciat. Els veïns de la urbanització El Montanyà l'utilitzen per pujar a la urbanització després de travessar l'autovia pel pas subterrani. Conjuntament amb el de l'Abella és un dels accessos que el departament de Territori vol adequar en els dos propers anys.

Els projectes s'estan redactant. El pressupost estimat del del Pinós s'enfila fins als 5 milions i s'adequaria el 2019. El de l'Abella, on ja s'actuaria l'any que, podria pujar gairebé 3 milions d'euros.

A banda, Rull ha recordat altres obres pendents. Per una banda, la renovació de la capa asfàltica amb paviment antilliscant entre Centelles i la Garriga, la continuació dels treballs de protecció dels talussos al tram del Congost, en els quals s'hi invertirà un milió d'euros més i la reparació i dels sots del tram entre l'enllaç nord d'Aiguafreda i l'entrada a Centelles. Aquí s'hi destinarà un milió i mig més d'euros.

Base de la notícia: El 9 Nou.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris d'aquesta pàgina són moderats. Abans de visualitzar-se haurà de ser aprovat pel propietari del blog, pel que pot passar un cert temps abans no sigui publicat.

Post Top Ad

Your Ad Spot