Sota els cingles de Bertí el Vallès obre les ales, els núvols s'hi posen i... no se'n saben avenir!

Novetats

09/03/2017

Quan la natura dissenya paisatges de faula

L'Espai Terra, un dels programes històrics de Televisió de Catalunya, ha emès avui un preciós reportatge de Sant Miquel del Fai, la joia dels Cingles de Bertí.

Al seu lloc web, introdueixen el reportatge tot dient que "a Sant Miquel del Fai, només d'entrar-hi, la balma de la muntanya ens rep per mostrar-nos alguns dels tresors arquitectònics que acull. Però, a més d'aquest patrimoni, l'Espai Natural Sant Miquel del Fai compta amb una riquesa paisatgística i una orografia encisadores, com salts d'aigua magnífics o gorges de conte de fades. En la construcció d'aquestes formes capritxoses hi té molt a veure el travertí, un tipus de roca calcària que es forma amb el pas del temps i de l'aigua. Ubicat sobre la vall del Tenes, entre el Moianès i el Vallès Oriental, Sant Miquel del Fai és un indret irrepetible encaixat en la paret de roca. Amb l'Eduard Querol i acompanyats d'un dron- hem fet una ruta completa pel paratge natural. Fins i tot, hem baixat a la cova de les Tosques: protegits amb el casc pertinent hem travessat els estrets passadissos del racó més romàntic i misteriós de Sant Miquel del Fai".

El reportatge és aquest:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris d'aquesta pàgina són moderats. Abans de visualitzar-se haurà de ser aprovat pel propietari del blog, pel que pot passar un cert temps abans no sigui publicat.

Post Top Ad

Your Ad Spot