Sota els cingles de Bertí el Vallès obre les ales, els núvols s'hi posen i... no se'n saben avenir!

Novetats

28/11/2016

Cau una gran roca a la carretera de Montmany

La nit del 23 al 24 de novembre, degut a la intensitat de les pluges registrades, van produir-se esllavissades i altres incidències a la carretera de Montmany.

El més destacable va ser l'esllavissada d'una pedra de grans dimensions, d'unes 5 tones de pes, i la caiguda de dos arbres han provocat el tall del trànsit i la necessària intervenció de diversos professionals. En el cas de la pedra, el servei de carreteres de la Diputació de Barcelona, concessionària de la carretera, ha hagut de procedir a la seva retirada. Pel que fa als arbres, els encarregats de reprendre la circulació normal han estat els Bombers.

Des de l'estiu, a la C-17, a l'alçada de Tagamanent, també s'han produït diverses esllavissades de pedres que, desgraciadament, han arribat a provocar una víctima mortal. En aquests darrers mesos s'han posat malles protectores a les cornises que donen a la carretera.

A la C-17 i a la línia de RENFE, a causa de les pluges, també van haver-hi incidències, en forma d'accidents a la carretera i de demores a la línia ferroviària.

Font: Ajuntament de Figaró.

1 comentari:

Els comentaris d'aquesta pàgina són moderats. Abans de visualitzar-se haurà de ser aprovat pel propietari del blog, pel que pot passar un cert temps abans no sigui publicat.

Post Top Ad

Your Ad Spot