Un mes acompanyant a la Mare de Déu

Per primera vegada, "El Bertí. Flaixos d'una cinglera" ha repetit emplaçament. El Santuari de Puiggraciós, en terme de Figaró-Montmany, que també ja va ser la seu d'alguna de les reunions prèvies amb els diferents col·laboradors del projecte, va acollir en un dia ventós del mes de març la presentació institucional del llibre, de la qual se'n van fer ressò diversos mitjans de comunicació de la comarca, i entre el 17 d'octubre i el 22 de novembre ha acollit la petita exposició que ha nascut arran del mateix i que es va estrenar en societat a l'ermita de Sant Bartomeu de Mont-ras, a Bigues, en motiu de la seva Festa Major al passat mes d'agost.


0

Sant Feliu ha d'indemnitzar Sant Quirze per l'augment de preu de l'aigua de Llobateres

Una sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha donat la raó a Sant Quirze en el litigi que mantenen els dos ajuntaments veïns des de l'any 2011, quan Sant Feliu va modificar l'ordenança que regula el preu de l'aigua i va decidir cobrar el metre cúbic a 0,46 euros, enfront dels 0,18 que pagava fins llavors Sant Quirze.


0

Comunicat referent al tancament de la taquilla de la Garriga

Ahir, 5 de novembre de 2015, ens vam assabentar amb gran preocupació que han tancat la taquilla on es venien bitllets a l'estació de la Garriga. Sembla ser que l'ajuntament de la Garriga tampoc en tenia constància. Aquesta taquilla era gestionada pel personal del bar de l'estació, i segons hem pogut saber, Renfe els ha informat que deixa de remunerar-los aquesta tasca. De fet, en els darrers mesos hem assistit atònits a una reducció dràstica del “personal” (en cap cas personal de Renfe, sinó empleats de bar que venien bitllets).


0

El Bertí en una Muntanya de Llibres

El divendres 30 d'octubre, "El Bertí. Flaixos d'una cinglera" va completar la trilogia de capitals de comarca que es divideixen els Cingles de Bertí (el Vallès Oriental, Osona i la recentment creada Moianès) mitjançant la presentació que va tenir lloc a la llibreria Muntanya de Llibres, una de les millors en les temàtiques de viatges i muntanya de Catalunya. Aquesta llibreria de la capital d'Osona és el punt d'informació i de trobada per a tots aquells que volen emprendre un viatge, fer una expedició, practicar esports d'aventura, passejar amb la família, llegir apassionants novel·les d'aventures o conèixer les diferents cultures del món.


0

copyright © . all rights reserved. designed by Color and Code

grid layout coding by helpblogger.com