"El Bertí. Flaixos d'una cinglera" s'exposa a Sant Bartomeu de Mont-ras

Sant Bartomeu de Mont-ras o de les Vespes és una ermita romànica del segle XII que es troba pràcticament en el llindar dels municipis de Bigues i Riells i l'Ametlla del Vallès, políticament depenent del primer i eclesiàsticament del segon.

Anualment, s'hi celebra des del 1988, pels voltants de la Mare de Déu d'Agost, la seva festa major, que respira el caire rural de les festes majors de petit format que es celebraven antigament en els pobles del Vallès.

En aquest context, dins del programa d'actes de la Festa Major de 2015 hi ha hagut una exposició d'un recull de fotografies seleccionades especialment per a l'ocasió del llibre "El Bertí. Flaixos d'una cinglera", una exposició doblement important per a un servidor, ja que es tracta de la primera exposició que he fet i també pel lloc on, s'ha fet, un lloc al que estic molt vinculat i del que, fins i tot, he format part un parell d'anys de la junta directiva de l'Associació d'Amics de l'Ermita de Sant Bartomeu de Mont-ras, l'associació que en té cura de la conservació i promoció.


5

"El Bertí. Flaixos d'una cinglera" se'n va de Festa Major

El divendres dia 24 de juliol de dos quarts de vuit del vespre es va presentar "El Bertí. Flaixos d'una cinglera" a la nova sala polivalent de l'Abella, inaugurada al març del present any i situada just al costat de la seu de l'ajuntament de Sant Martí de Centelles, un dels cinc que ha col·laborat en l'edició del llibre.

Aquesta presentació ha estat doblement especial. Aquests motius passen per haver estat la primera presentació del llibre que ha tingut lloc en territori de la comarca d'Osona i, també, per formar part de la Festa Major de Sant Jaume, que és la festa major del poble de l'Abella, el cap del municipi.


0

copyright © . all rights reserved. designed by Color and Code

grid layout coding by helpblogger.com