Sota els cingles de Bertí el Vallès obre les ales, els núvols s'hi posen i... no se'n saben avenir!

Novetats

19/08/2015

"El Bertí. Flaixos d'una cinglera" s'exposa a Sant Bartomeu de Mont-ras

Exposició d'"El Bertí. Flaixos d'una cinglera", Ermita de Sant Bartomeu de Mont-ras, Bigues (el Vallès Oriental, Catalunya)
Sant Bartomeu de Mont-ras o de les Vespes és una ermita romànica del segle XII que es troba pràcticament en el llindar dels municipis de Bigues i Riells i l'Ametlla del Vallès, políticament depenent del primer i eclesiàsticament del segon.

Anualment, s'hi celebra des del 1988, pels voltants de la Mare de Déu d'Agost, la seva festa major, que respira el caire rural de les festes majors de petit format que es celebraven antigament en els pobles del Vallès.

En aquest context, dins del programa d'actes de la Festa Major de 2015 hi ha hagut una exposició d'un recull de fotografies seleccionades especialment per a l'ocasió del llibre "El Bertí. Flaixos d'una cinglera", una exposició doblement important per a un servidor, ja que es tracta de la primera exposició que he fet i també pel lloc on, s'ha fet, un lloc al que estic molt vinculat i del que, fins i tot, he format part un parell d'anys de la junta directiva de l'Associació d'Amics de l'Ermita de Sant Bartomeu de Mont-ras, l'associació que en té cura de la conservació i promoció.

Personalment, el recull d'opinions rebudes em fa estar molt content de com ha anat l'exposició. Forces persones ja coneixien el llibre i han comentat que veure les imatges en un format més gran ha estat molt gratificant, i els que no el coneixien s'han interessat per ell.

Com sempre no tot pot ser positiu, només cal lamentar que la meteorologia no hagi volgut acompanyar del tot, fent bona la dita que mai plou al gust de tothom.

De la Festa Major 2015 de Sant Bartomeu de Mont-ras se n'ha fet ressò l'Infofesta de Vallès Oriental Televisió. En el reportatge apareix també una referència a l'exposició, concretament entre els minuts 4:00 i 4:55.

5 comentaris:

  1. Més presentacions previstes: Del 29 de març al 19 d'abril de 2016 a l'Espai Tranquil de can Barbany, a Granollers.

    ResponElimina
  2. Del 17 d'octubre al 22 de novembre al cambril del Santuari de Puiggraciós, terme municipal de Figaró-Montmany.

    ResponElimina
  3. Del 25 de novembre al 2 de desembre a la Biblioteca de Santa Eulàlia de Ronçana.

    ResponElimina
  4. Del 20 de gener de al 20 de febrer de 2016 al Centre Cívic i Cultural El Rieral de Bigues, dins els actes de la festivitat de Sant Sebastià.

    ResponElimina
  5. Del 9 al 27 de gener de 2017, es podrà veure l'exposició a la Biblioteca de ca n'Oliveres de Lliçà d'Amunt, on també ja es va presentar el llibre.

    ResponElimina

Els comentaris d'aquesta pàgina són moderats. Abans de visualitzar-se haurà de ser aprovat pel propietari del blog, pel que pot passar un cert temps abans no sigui publicat.

Post Top Ad

Your Ad Spot