Sota els cingles de Bertí el Vallès obre les ales, els núvols s'hi posen i... no se'n saben avenir!

Novetats

24/04/2015

"El Bertí", un homenatge que supera les expectatives

#SantJordi2015 "El Bertí" a la portada d'El 9 Nou
A la portada de l'edició d'El 9 Nou corresponent a avui, 24 d'abril de 2015, ressaca de Sant Jordi, m'he trobat amb la grata sorpresa que "El Bertí. Flaixos d'una cinglera" hi apareix.

En el peu de la foto de la portada hi ha el següent escrit: "Jaume Sisa, el comptador d'estrelles, del periodista i crític musical Donat Putx; Fosca límit, del poeta Esteve Plantada; El Bertí. Flaixos d'una cinglera, amb fotografies de Jesús Cano, i La cuina dels vallesans, de Pep Salsetes, van ser els llibres més venuts d'autors de la comarca per Sant Jordi, que va treure milers de persones al carrer."

Tanmateix, en l'edició de l'Infovallès de Vallès Oriental Televisió de la pròpia diada de Sant Jordi, el llibre ja va aparèixer en antena quan van tractar el tema dels llibres d'abast vallesà (entre el minut 19:00 i el 21:30).



Pel llibre, la diada de Sant Jordi va començar amb la trobada d'autors comarcals que tradicionalment es celebra a la vigília de la diada a la Plaça de la Porxada de Granollers, i que culmina amb una tradicional fotografia amb tots els autors assistents.

En la mateixa diada, al matí vam participar en una entrevista a la plaça de can Dachs de la Garriga per a Ràdio Silenci en el programa especial que anualment fan en aquesta jornada. A la tarda de la mateixa diada, a la Sala Polivalent de la Biblioteca Municipal Josep Badia de l'Ametlla del Vallès, vam presentar el llibre en aquesta població vallesana, de la qual he estat veí durant molts d'anys, en un acte promogut per l'ajuntament englobats dins la programació que van preparar per la Diada de Sant Jordi (a la imatge, amb els senyors Andreu Gonzàlez, alcalde i regidor de cultura, i Antonio del Moral, tècnic de cultura).

Mai hauria imaginat que el llibre tingués el recorregut i l'acceptació que està tenint, i des d'aquí vull aprofitar per agrair a tots els que m'heu donat suport per tirar-lo endavant, als amics i coneguts que me l'heu comprat i a tots aquells per mi anònims que us ha interessat i l'heu adquirit.

El llibre, una idea rescatada de l'oblit en forma d'homenatge al meu pare, doncs, ha superat amb escreix totes les expectatives. Llàstima que tu no puguis gaudir-ho, però estic segur que tot això ho estaries guadint molt més del que ho estic fent jo mateix.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris d'aquesta pàgina són moderats. Abans de visualitzar-se haurà de ser aprovat pel propietari del blog, pel que pot passar un cert temps abans no sigui publicat.

Post Top Ad

Your Ad Spot