Sota els cingles de Bertí el Vallès obre les ales, els núvols s'hi posen i... no se'n saben avenir!

Novetats

20/03/2015

Divendres vinent es presenta el primer recull fotogràfic dels Cingles de Bertí

El cartell, Riells del Fai (el Vallès Oriental, Catalunya)
El proper divendres dia 27 de març a les 8 del vespre presentarem al Centre Cívic de Riells del Fai el llibre "El Bertí. Flaixos d'una cinglera", llibre que recull l'essència patrimonial dels Cingles de Bertí basant-se en fotografies i en textos explicatius complementaris. L'acte comptarà amb la presència d'en Lluís Galobart, de Santa Eulàlia de Ronçana, que donarà la seva visió dels Cingles de Bertí, i amb la interpretació per part de Meritxell Chiva acompanyada per Tino Barba al piano de la peça "Sota els cingles de Bertí", poema de Carles Sindreu que va ser musicat al seu dia i que és l'himne del municipi de l'Ametlla del Vallès i una de les peces més representatives sobre la inspiració que han donat als artistes aquestes contrades.

L'obra és coeditada pels ajuntaments de Bigues i Riells, l'Ametlla del Vallès, la Garriga, Sant Martí de Centelles i Sant Quirze Safaja; la Fundació Maurí, de la Garriga; Òmnium Cultural; el Forn d'Obra Duran, de Bigues; l'Hotel Molí de la Torre, també de Bigues; la Impremta Galobart, de Santa Eulàlia de Ronçana, i el propi autor.

On és el Centre Cívic de Riells del Fai?

11 comentaris:

  1. El dijous 23 d'abril, diada de Sant Jordi, a les 19h es presentarà a la Biblioteca Josep Badia de l'Ametlla del Vallès.

    ResponElimina
  2. El dimecres 22 d'abril, a partir de les 17h, a la Plaça de la Porxada de Granollers dins la trobada d'autors comarcals del 2015 en motiu de la festivitat de Sant Jordi.

    ResponElimina
  3. El divendres 29 de maig a les 19h a la sala d'actes de la Biblioteca Municipal de Sant Feliu de Codines, organitzada per la secció del Vallès Nord - Cingles de Bertí d'Òmnium Cultural, i comptarà amb la presència, també, d'en Lluís Galobart, com a la presentació de Riells.

    ResponElimina
  4. El divendres 19 de juny a les 21h a can Queló de la Garriga, seu del Centre Excursionista Garriguenc.

    ResponElimina
  5. El dijous 25 de juny a les 20h a la Biblioteca ca l'Oliveres de Lliçà d'Amunt, juntament amb la Unió Excursionista de Catalunya (UEC) de la Vall del Tenes.

    ResponElimina
  6. El divendres 5 de juny a les 20h a la Biblioteca de Moià.

    ResponElimina
  7. El divendres 26 de juny a les 18h a l'Espai Tranquil de can Barbany (carrer Anselm Clavé 44) de Granollers, organitzat pel Centre d'Estudis per al Desenvolupament Humà i Comunitari (CEDHICO).

    ResponElimina
  8. El divendres 3 de juliol a les 19 hores a la Sala d'Actes de l'Ajuntament d'Aiguafreda.

    ResponElimina
  9. El divendres 24 de juliol a les 19:30 hores a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Sant Martí de Centelles.

    ResponElimina
  10. El divendres 27 de novembre a les 20 hores a la Biblioteca de Santa Eulàlia de Ronçana.

    ResponElimina
  11. El divendres 30 d'octubre a les 19:30 hores a la llibreria Muntanya de Llibres (carrer Verdaguer, 31) de Vic.

    ResponElimina

Els comentaris d'aquesta pàgina són moderats. Abans de visualitzar-se haurà de ser aprovat pel propietari del blog, pel que pot passar un cert temps abans no sigui publicat.

Post Top Ad

Your Ad Spot