Sota els cingles de Bertí el Vallès obre les ales, els núvols s'hi posen i... no se'n saben avenir!

Novetats

25/02/2015

El 22 de març s'apunta com a dia per fer la consulta sobre la creació del Moianès

El nucli antic de Sant Quirze Safaja (el Moianès, Catalunya)
A finals de la setmana que ve es podria donar a conèixer la data i la pregunta del procés participatiu del Moianès perquè els seus veïns avalin la creació de la que podria ser la 42a comarca catalana. Tot plegat es decidirà en la reunió que faran la vicepresidenta del govern, Joana Ortega, i els deu alcaldes del Moianès, el dijous o divendres de la setmana entrant. Així ho va anunciar aquest dijous la mateixa Ortega en sessió parlamentària.

Tot i que algunes veus han apuntat que la consulta es podria fer el 22 de març, des de Governació asseguren que encara no hi ha una data consensuada però que és probable que se celebri aquest dia. En aquest sentit, fonts de l'Ajuntament de Collsuspina han explicat que el reglament s'ha acordat amb Governació i tots els alcaldes ja l'han signat perquè la consulta es faci el dia 22. Tot i això l'acord encara l'han de signar durant la trobada.

En la reunió amb Ortega també s'acordarà la pregunta que les mateixes fonts han avançat que podria ser semblant a aquesta: “Vol que els municipis de: Calders, Castellcir, Castellterçol, Collsuspina, Granera, l'Estany, Moià, Monistrol de Calders, Santa Maria d'Oló i Sant Quirze Safaja formin part de la nova comarca del Moianès?”.

Font: El 9 Nou i Consorci del Moianès.

1 comentari:

  1. La Generalitat ha confirmat que la consulta sobre la possibilitat que el Moianès sigui comarca es farà el dia 22 de març i la campanya informativa i de debat començarà el dia 6.

    Es va concretar aquest dijous, durant la reunió que la vicepresidenta, Joana Ortega, va tenir amb els deu alcaldes implicats, entre els quals els vallesans de Castellterçol, Castellcir, Sant Quirze Safaja i Granera.

    ResponElimina

Els comentaris d'aquesta pàgina són moderats. Abans de visualitzar-se haurà de ser aprovat pel propietari del blog, pel que pot passar un cert temps abans no sigui publicat.

Post Top Ad

Your Ad Spot