Sota els cingles de Bertí el Vallès obre les ales, els núvols s'hi posen i... no se'n saben avenir!

Novetats

04/12/2013

L'Envelat, històries d'un poble

L'Envelat, històries d'un poble (el Vallès Oriental, Catalunya)
Per una vegada, i que no serveixi de precedent, faig una entrada al blog de caire personal. Es tracta sobre el musical L'Envelat: Històries d'un poble, creat per un molt bon amic que m'ha demanat si podia ajudar-lo en alguna cosa que jo, més o menys, controlo a la meva manera, sense arribar a ser un professional. Es tracta del cartell de l'espectacle, el meu petit gra de sorra en tot l'engranatge d'aquest espectacle. La relació amb el Cingles de Bertí es troba en la de fons que, pels que no ho coneguin, pertany a la Festa Major de Sant Bartomeu de Mont-ras, mentre que la foto principal es va fer a Barcelona especialment per a aquest projecte.

L'argument

La Festa Major de Campirans s'ha acabat i tothom ha marxat cap a casa excepte els nostres protagonistes, que segueixen desmuntant l'envelat com cada final d'estiu. Però aquest any, els records, els sentiments més profunds i els secrets més íntims surten a la llum. La companyia Musicànima presenta un musical amb més de vint músics i més de trenta actors, cantants i ballarins.

Fitxa tècnica
Guió: Marta Torrent, Jordi Sánchez i Alexis Maldiney.
Música: Alexis Maldiney.
Coreografia: Cisco de Sande.
Direcció d'escena: Alexis Maldiney.
Direcció musical: Daniel Pérez.
Durada aproximada: 120 minuts.

Centre Cultural de Granollers.
Dissabte 15 de març de 2014, a les 18:00 i a les 22:00.

Entrades a la venda aquí a partir del 9 de desembre al preu de 18€.

Molta merda, tete!

1 comentari:

Els comentaris d'aquesta pàgina són moderats. Abans de visualitzar-se haurà de ser aprovat pel propietari del blog, pel que pot passar un cert temps abans no sigui publicat.

Post Top Ad

Your Ad Spot