Mor Mn. Valentí Ganduxer

Mossèn Valentí Ganduxé Llobet, fill i veí de l'Ametlla del Vallès i rector de la parròquia de Sant Genís d'aquesta població durant deu anys (del 1996 al 2006), va morir aquest dimarts a l'edat de 82 anys.

Des de que es va jubilar a l'any 2006, vivia a la residència Antònia Roura de l'Ametlla. Ganduxé va ser enterrat el passat dijous a les 11 del matí a l'Ametlla després d'una cerimònia que va presidir el bisbe auxiliar de Terrassa, Salvador Cristau, i on també assistiren el bisbe emèrit de Málaga i ex-rector de Granollers, Ramon Buxarais, i una quinzena de rectors de parròquies veïnes.


0

25 anys de Festa Major a Sant Bartomeu de Mont-ras

Nit jove amb escuma
Nit jove amb escuma
Carregat originalment per Jesus Cano Sanchez
Cada any, pels voltants de la Mare de Déu d'Agost, es celebra la ja tradicional Festa Major de Sant Bartomeu de Mont-ras, ermita romànica del segle XII situada a la Vall Roja, a cavall dels termes municipals de l'Ametlla del Vallès i de Bigues i Riells.

Aquesta Festa Major és organitzada per l'Associació d'Amics de l'Ermita de Sant Bartomeu, que amb els diners que s'aconsegueixen recollir cada any en els diferents actes de la Festa Major i amb altres aportacions, com la dels seus associats, tenen cura del manteniment de l'edifici i millora del seu entorn.

Enguany ha estat la 25ª edició de la Festa Major.


0

copyright © . all rights reserved. designed by Color and Code

grid layout coding by helpblogger.com